2019 m. gegužės 21 d., antradienis

VU kviečia į atvirų paskaitų ir diskusijų ciklą



        Universitetas, švęsdamas savo 440 metų jubiliejų, siekia išlaikyti atviros ir modernios aukštosios mokyklos tradicijas, todėl kviečiame Jus į atvirų paskaitų ir diskusijų ciklą, kuriame universiteto profesoriai, alumnai, verslo atstovai kalbės apie universitetinių studijų prasmę, pristatys temas, kurios itin aktualios šiandien. Ar universitetas, sukaupęs tokią patirtį, tebėra modernus, šiuolaikiškas ir geriausias pasirinkimas karjeros pradžiai?
Neatsitiktinai paskaitos vyksta būtent dabar – dauguma būsimų studentų svarsto, kokias studijas pasirinkti, jų tėvai galvoja, ką geriausio pasiūlyti - visi rūpinasi, kaip teisingai nuspręsti, kad investicija duotų didžiausią naudą, todėl kviečiame susitikti gyvai ir padiskutuoti su profesoriais bei patyrusiais verslo praktikais apie kokybiškas studijas: ar įrašas „aukštasis išsilavinimas“ atveria daugiau galimybių darbo rinkoje, ar apskritai universitetinės studijos išlieka tokios pat reikalingos ir prasmingos. 
Kaip teisingai pasirinkti būsimam studentui ir ką galite patarti, jei Jūsų vaikas svarsto apie ekonomikos ar vadybos studijas?

Rugilė Draugelytė, Stojimų projektų vadybininkė
Vilniaus universitetas, Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas
Mob. tel. +370 629 97138, el. p. rugile.draugelyte-riaubiene@evaf.vu.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą